Under gårdagen fastställdes Liberalerna i Västerås valsedel för kommunfullmäktigevalet 2018. På första plats återfinns Jesper Brandberg, som är 35 år och idag oppositionsråd i Västerås kommun. Brandberg är civilekonom och har en bakgrund på ledande befattningar inom industrin.

– Jag är stolt att ha fått förtroendet av medlemmarna att stå överst på valsedeln, säger Brandberg. Han fortsätter:

– Vi går in i valrörelsen som ett tydligt alternativ till det rådande styret (S-MP-C-KD). Västerås har stora problem med kvaliteten i äldreomsorgen och grundskolan. Här krävs prioritering av välfärdens kärna och mindre slöseri på konstiga projekt i det kommunala uppdragets utkant, tex flygplatssatsningar och nya dyra kommunala huvudkontor.

Förutom Jesper Brandberg nominerar Västeråsliberalerna Anna Lundberg, 44 år, till andraplatsen på valsedeln till kommunfullmäktige. Anna Lundberg arbetar idag som organisationsutvecklare på Liberalernas rikskansli i Stockholm. På tredje finns Roger Haddad, på fjärde plats Jenny Boström och på femte plats Bengt-Åke Nilsson.

Listan är en bra blandning av både erfarna och nyare medlemmar, män och kvinnor i olika åldrar. Se hela listan på följande länk; Kommunvalsedel för Liberalerna i Västerås 2018

– Vi har en mycket stark lista med bred och hög kompetens från de flesta yrkesområden i samhället. Jag vågar sticka ut hakan och säga att Liberalerna har den starkaste listan kompetensmässigt i detta års kommunalval i Västerås, säger Jesper Brandberg.

Nu laddar vi liberaler för en intensiv valrörelse där vi ska visa att Liberalerna är det parti som är bäst lämpat att styra Västerås. Framtiden är liberal!

Jesper Brandberg och Anna Lundberg